Mitsubishi: Officiellt fordon av 2013

rally sport7

Dakarrallyt 2013 presenterades i eftermiddags i Buenos Aires. Museum of Contemporary Art var inställningen att formalisera den femte säsongen av showen i Amerika, som skall hållas från 5 till 20 januari genom vandring Peru , Argentina och Chile.

Med turnera som redan definieras (se, kartlägga och arrangerar ), var nyheten av presentationen i dag det officiella medlet av konkurrens: Mitsubishien L200 3.2 CR (se Fokusera gruppen av Autoblog ).

Nyhet – Antalet fordon i trafik ökar stadigt

Den japanska äger rum i tidigare motsvarade toyotan Hilux och Volkswagen Amarok . Detta är en flytta logistik och gemensam marknadsföring Mitsubishis representant i Argentina (Alfacar) och Brasilien.

Varumärket med de tre diamanterna gav organisationen en flotta på 43 hjuldrivningsenheter, varav de flesta är L200 pick-ups. Också det kommer att finnas tio Dakar Montero (SUV version av L200, känd i Argentina som Montero Sport ).

Dessutom kommer denna utgåva av Dakar markera den officiella återkomsten av Mitsubishi i loppet, med den brasilianska Guilherme Spinelli och Youssef Haddad kommandot av en ASX Racing , baserat på den nya Outlander Sport ( läs recension ).

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi är varumärket med flest vinster i Dakars historia, med totalt 12 vinster.

Representerar Alfacar i dagens evenemang deltog Carolina Ricci (Marknadsföring), Andrea Russo (Kommunikation) och Pablo Rivero (Mitsu Pilot Club).

Den 2013 Dakar kommer att gå igenom de argentinska provinserna Jujuy, Salta, Tucumán, Santiago del Estero, Córdoba, La Rioja och Catamarca.

Den 13 januari kommer att vara vilodag, i Tucumán. Från lokal återförsäljare räcker importerade bilar (Yerba Buena), Alfacarreklamhandel som där rymdes för spridningen av spänna Mitsubishi.

VILL KÖPA EN BEGAGNAD Mitsubishi CAR

Vi var chockade, chockade och förvirrade att finna att en ovanlig mängd olika modeller har katalogiserats av folk på Kelley Blue Book (Bibeln för begagnade bilhandlare) som det högsta andrahandsvärdet efter fem år. Toppade listan är Toyota FJ Cruiser som innehar inte mindre än 63% av sitt ursprungliga värde, följt av Toyota Tacoma med 57% och Jeep Wrangler med drygt 55%.

Avrundning ut de fem Honda CR-V och Toyota 4Runner respektive med 51% och 49%. Överraskande, ingen premie modell, inhemska eller importerade, in bland de första, eller någon av de traditionellt bästsäljande fordon som pickup lastbilar och medelstora sedaner. Vidare talar det faktum att tre av de första fem är Toyotas rykte tydligt att märket för kvaliteten på sina produkter, nya eller begagnade.