Engagera sig i bilen Rallenge

rally sport5


Höjdpunkten i årets rally racing är den populära bil rally 2020 i Virginia Beach. Lagen kommer att resa 100 miles för att hitta de bästa vägarna i Chesapeake området.

Den första etappen äger rum i Virginia Beach. Förarna kommer att ha två steg, höghastighetshörnor och en tuff hemlig kontrollpunkt. Den andra etappen tar förarna in i centrala Richmond för en spektakulär natt utsikt över Virginia Beach, och ett besök på en antik mässa.

Rallyt fordon är alla nya för Virginia Beach rally, inklusive alla nya husvagnar. De drivs av de bästa rallydrivande teamen. Dessa team inkluderar Baja och Nissan team. Också på sidan finns representanter från USA: s försvarsdepartement. Dessa representanter kommer att bidra till att utbilda teamet på militära manövrar, de senaste vapen, och hur man tar hand om sitt fordon medan på vägen.

Det här laget har mycket historia. Många av dess tidigare deltagare gick på att segra medborgaremästerskapet, amerikanracinganslutningmästerskapet, eller ATV-supercrossen. Några av dessa förare inkluderar Paul Newman, Tony Bennett, och den berömda rally racer Dale Earnhardt. Många av dem är också närvarande, hejar på laget och ger råd till förarna om hur man kan bli bättre på sporten.

Teamet har flera sponsorer också, inklusive General Motors. De har till och med ett eget TV-program på Discovery Channel som kallas, “The Extreme Team”. De har vunnit flera bil rallyn under åren, inklusive en på Michigan International Speedway som var den längsta rally någonsin, varar tre dagar och tre nätter.

Deras första RV är en modifierad Ford F-150.

Målet är att få upp det till de hastigheter de behöver för att delta i rallyt. Många av deras konkurrenter kommer att använda samma bilar för att komma runt tävlingsbanorna snabbt.

Detta är bara andra gången lagen kommer att tävla på denna väg kurs. Den andra var förra året i US Open Championship, den största rallyserien i USA.

RV loppet är säker på att bli en stor framgång, locka fans från hela landet till Virginia Beach-området för att titta på åtgärden. Även om de kommer också att njuta av många andra aktiviteter såsom vattensporter och levande underhållning.

Varje gruppmedlemmar kommer att få ta hem en souvenir av händelsen. De kommer också att få en chans att träffa några av sponsorerna för att prata om framtida projekt.

De flesta av teammedlemmarna hade sin beskärda del av erfarenhet i Baja och de kunde plocka upp några tips från lagkaptener där. De lärde sig om vad som krävs för att köra säkert och hur man förbereder sig för ett rally innan de ens kan kliva på startlinjen.

De tog också en resa till Spanien och gjorde en del körning med den berömda Nissan team. Om en vecka reser teammedlemmarna till Mexiko för att tävla i Baja. Supercross rally för en chans att representera USA.

Här är de fem roligaste bilarna i världen!

Många av gruppmedlemmarna är veteraner och detta är ett roligt sätt att knyta an till andra som är unga och nya på rallyt. De yngre volontärerna är ivriga att lära sig och hjälpa varandra. Denna grupp kommer att ge en ny energi till rallyt.

De kan även få några vänner på vägen. Det finns också mer erfarna rallyförare som ser fram emot att hjälpa de yngre deltagarna.

Bil rallyn är ett av de bästa sätten att komma i form och RV deltagarna kommer att gynnas också. Med rätt växel bör resan inte vara för hård eller för lätt.

Även om vädret är dåligt i Virginia Beach, bör tävlingsbanorna fortfarande kunna erbjuda åtminstone en rättvis utmaning. De kan arbeta på sin timing på banan för att se till att loppet är precis vad förarens budget kan hantera.

Med laget och deras sponsorer, är bilen rallyt säker på att bli en framgång. Den erfarenhet som de lär sig på vägen kan sedan överföra till sina RV är när de återvänder till Virginia Beach för säsongen.